✔︎ Vandaag besteld, morgen verzonden ✔︎ Veilig betalen via iDEAL ✔︎ Degelijk verzonden via DPD ✔︎ Verzendkosten in NL: 6,95 ✔︎ Prijzen incl statiegeld en btw

Veelgestelde vragen

Staat je vraag en/of antwoord er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail: info@bierlab.nl.

Bestellen

Hoe kan ik bestellen?
Dat is makkelijk! Kies je bier, abonnement of pakket, voeg hem toe aan je winkelwagen en reken af. Als je afgerekend hebt krijg je een bevestigingse-mail.

Ik heb geen bevestigingse-mail gehad. Is mijn bestelling goed doorgekomen?
Als je je bestelling hebt betaald en je hebt de bevestigingspagina bereikt is je bestelling doorgekomen. Soms kan het zijn dat de bevestigingse-mail iets later komt of dat die in je spambox staat. Als je het zeker wilt weten stuur ons dan even een e-mail, dan checken we het gelijk voor je: info@bierlab.nl.

Betalen

Hoe kan ik betalen?
Je kunt gemakkelijk via iDEAL betalen. Bij eenmalige producten betaal je ook eenmalig. Als je een abonnement afsluit betaal je de eerste periode via iDEAL. Daarna schrijven wij het bedrag per abonnementsperiode automatisch bij je af. 

Hoe verwerken jullie betalingen?
De betalingen lopen via Pay.nl, een van Nederlands beste internetkassa's. Je betaling wordt veilig afgehandeld via je eigen bank. Op je bankafschrift zie je dat je de betaling aan BierLab hebt gedaan inclusief het ordernummer en/of kenmerk. 

Bezorging

Hoe werkt de bezorging van losse bieren en pakketten? (voor abonnementen zie hieronder)
Na je betaling wordt je bestelling de volgende werkdag verzonden via DPD. Eén werkdag later wordt de bestelling bij je afgeleverd. Als je pakket klaarstaat krijg je van ons een e-mail met een link en track en trace code waarmee je de bestelling kan volgen. Ook kun je het geplande bezorgmoment wijzigen mocht je dat willen. Op de dag van bezorging krijg je een e-mail met een indicatie van de bezorgtijd. Mocht je niet thuis zijn op het moment van afleveren dan wordt het pakket bij je buren afgeleverd. Als je buren niet thuis zijn komt DPD de volgende werkdag standaard nog een keer langs. Ook doen ze een briefje in je brievenbus na een eerste en tweede afleverpoging waarmee je (eventueel) een andere bezorgafspraak kan maken. Je kan een ander afleveradres opgeven, een ander aflevermoment kiezen, het pakket bij een DPD servicepunt laten afleveren of je kunt toestemming geven dat DPD je bestelling ergens neerzet. 

Het kan weleens voorkomen dat een besteld bier net uit de voorraad is gegaan, wij zullen je dan altijd van te voren informeren en vragen of we het bier kunnen vervangen. Het kan zijn dat hierdoor het pakket later verzonden wordt dan de volgende werkdag, maar als we snel in contact zijn met jou wordt het pakket direct verzonden

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
Losse bieren en bierpakketten worden nadat je je bestelling hebt geplaatst de volgende werkdag verzonden. Abonnementen begin van elke maand (zie hieronder).

Wanneer wordt mijn bierpakket bezorgt als ik een abonnement heb?
Aan het begin van een kalendermaand worden de bierpakketten die bij de bierabonnementen horen verzonden. Als je bijvoorbeeld een maandabonnement hebt ontvang je elke maand aan het begin van de kalendermaand jouw bierpakket. Proost! 

Via welke bezorgdienst versturen jullie?
DPD 

Hoe worden de bieren ingepakt?
De bieren worden verpakt in zeer stevige dozen. Flesjes worden gescheiden van elkaar middels inzetstukken en verdeelvlakken. De verpakking is zeer degelijk. Mocht het toch een keer gebeuren dat er een flesje sneuvelt dan krijg je gewoon het bedrag van het flesje terug betaalt. 

Abonnementen

Welke abonnementen zijn er?
Er zijn verschillende abonnementen. Voor ieder wat wils. De abonnementen varieren in aantal flessen bier en frequentie van bezorging. Bekijk de abonnementen hier

Kan ik gemakkelijk up- of downgraden?
Ja. Stuur ons gewoon een e-mail met wat je wilt veranderen. Per de volgende maand veranderen wij je abonnement.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?
We zien je niet graag gaan. Wil je toch je abonnement opzeggen stuur ons dan een e-mail. Per de volgende maand stopt je abonnement.