✔︎ Vandaag besteld, morgen verzonden ✔︎ Veilig betalen via iDEAL ✔︎ Degelijk verzonden via DPD ✔︎ Verzendkosten in NL: 6,95 ✔︎ Prijzen incl statiegeld en btw

Retourneren

Je hebt het recht om zonder reden en binnen 14 dagen na de dag waarop je alle artikelen uit jouw bestelling hebt ontvangen van de aankoop van een of meerdere artikelen af te zien (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet.

Wanneer je van de aankoop af wilt zien dien je dit binnen 14 dagen vanaf ontvangst van de artikelen te melden aan BierLab via info@bierlab.nl. Na overleg met je kunnen wij de artikelen in de originele verzendverpakking laten ophalen bij je of je zend ze zelf retour. Bij deze 2e optie betaal je zelf de verzendkosten van het retourneren. Kies je voor de eerste optie dan rekenen wij EUR 6,95 als verzendkosten voor het retourneren (gelijk aan onze normale verzendkosten) en verrekenen we dit met de terugbetaling.

Als de geretourneerde artikelen bij ons binnen zijn betalen we je het bedrag van deze artikelen en eventueel de betaalde verzendkosten zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen, terug.

Meer informatie lees je in onze algemene voorwaarden. Heb je nog vragen? Stuur ons een e-mail via info@bierlab.nl.