✔︎ Vandaag besteld, morgen verzonden ✔︎ Veilig betalen via iDEAL ✔︎ Degelijk verzonden via DPD ✔︎ Verzendkosten in NL: 6,95 ✔︎ Prijzen incl statiegeld en btw

BierLab: de online bierwinkel

Bierspeciaalzaak BierLab

BierLab is een online bierwinkel die zich focust op bierabonnementen, bierpakketten en speciaalbier. Na jaren bier proeven, starten bierliefhebbers Bart Baeschnitt en Ralph van Bemmel in 2013 deze bierspeciaalzaak. "Een eigen online bierwinkel is een beetje jongensdroom die uitkomt", aldus Bart. "Nieuw bier proeven en dit kunnen delen met andere bierliefhebbers is toch prachtig?". Dat vindt ook Ralph: "Speciaal bier bestellen bij je eigen bierspeciaalzaak, wie kan dat nou zeggen?".

Nieuw bier ontdekken

BierLab is gestart om de liefde voor speciaalbier te delen met andere bierliefhebbers. Het doel is om mensen kennis te laten maken met mooie speciaalbieren. "Het genieten van het bier is het belangrijkst, maar we proberen ook enigszins kennis over te dragen", vertelt Bart. Daarbij wordt vooral gefocust op de liefhebber. "Ik zie mijzelf ook liever als bierliefhebber, dan als bierkenner of bierspecialist. Het genieten staat voorop." Door het bierabonnement hebben mensen de mogelijkheid om samen met BierLab op een ontdekkingstocht naar mooie bieren te gaan. Maandelijks selecteren zij nieuwe bieren rondom thema's, zoals ingrediënten, seizoenen of speciale gebeurtenissen. Het doel van de online bierwinkel is om maandelijks een perfect bierpakket te leveren voor een kleine bierproeverij met vrienden.

Speciaalbier online toegankelijk

Bierlab selecteert op basis van kwaliteit, prijs en haalbaarheid speciaalbieren die passen bij hun doelgroep. Het assortiment in de online bierwinkel is daardoor nauwkeurig samengesteld. "Samen met bierkenners, bierliefhebbers en bierenthousiastelingen kijken wij goed naar ons aanbod. Helaas zijn niet altijd alle bieren haalbaar, omdat prijs voor onze doelgroep ook belangrijk is. Dat betekent dat we continu zoeken naar betaalbare, kwalitatieve speciaalbieren. Gelukkig zijn er daar wereldwijd duizenden van te vinden", zegt Ralph. Het doel is om het assortiment van de online bierwinkel steeds verder uit te breiden. "In onder andere Nederland, Scandinavische landen, Groot-Brittannië en Amerika wordt momenteel veel geëxperimenteerd met speciaalbier. Met BierLab willen we dit toegankelijk maken voor alle bierliefhebbers."

Speciaalbier online bestellen

Speciaalbier bestellen moet makkelijk, leuk en betaalbaar zijn. Dit is ook het streven van BierLab. BierLab wil geen verrassingen in het aankoopproces, dus is de prijs voor een bierabonnement, bier cadeau en een bierpakket altijd inclusief statiegeld en BTW. Verzendkosten zijn vast, € 6,95 per bestelling (behalve voor bierabonnementen, hier zijn de verzendkosten als inclusief). Bovendien probeert BierLab het speciaalbier bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken. Door het aanbod in de online bierwinkel overzichtelijk weer te geven, hoopt BierLab dat iedere bierliefhebber een goede, afgewogen keuze kan maken. Mochten er echter toch vragen en/of opmerkingen zijn dan horen ze het graag.